Kakšen je doseg hibrida?

Vprašajte hibrid Toyota
Svoboda samopolnilnega hibrida

V nasprotju s povsem električnim vozilom vam doseg v vozilu Toyota Hybrid ne bo povzročal skrbi. Z najučinkovitejšo porabo goriva v razredu je njegov doseg primerljiv s tistim, ki ga dosegajo bencinski in dizelski avtomobili. Ko vam začne primanjkovati goriva, je postopek enak kot pri običajnem avtomobilu – natočite novega in nadaljujete pot.

In ker so vsi hibridi Toyota samopolnilni, jih za polnjenje baterij ni treba priključevati na omrežje. To pa zato, ker baterijo, ko se ta izprazni, spet napolni odvečna moč motorja. A to še ni vse. Naši hibridi se ponašajo tudi z regenerativnim zaviranjem, kar pomeni, da generator med zaviranjem in vožnjo v prostem teku proizvede elektriko, ki se za kasnejšo uporabo shrani v bateriji.

Imate še vedno vprašanja, podobna temu, kakšen je doseg hibrida? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.