Ko izbirate hibrid, zaupajte argumentom

Pridružite se milijonom voznikov hibridov Toyota

Toyota že več kot 20 let uživa vodilni položaj na področju tehnologije hibridnih vozil. V tem času smo dodobra izpopolnili samopolnilne hibridne motorje, ki združujejo prednosti električnega in bencinskega pogona. Hibridni avtomobili so prijaznejši do okolja, z nižjimi dajatvami in stroški goriva pa boste z njimi tudi prihranili.


Pozabite na vožnjo po starem

Čar hibridnega vozila je, da se napaja iz dveh virov – v Toyotinem primeru sta to povezana bencinski in električni motor. Z gladkim menjavanjem čistega električnega pogona pri nizki hitrosti in učinkovitega bencinskega pogona, ko hitrost naraste, se znižajo stroški goriva ter emisije CO2. Ker so naši hibridi samopolnilni, baterije ni treba nikoli priključiti na omrežje.

/

Popolna hibridna vožnja

Tako v mestu kot na avtocesti boste ugotovili, da je v hibridih občutje vožnje enako kot v bencinskih ali dizelskih vozilih s samodejnim menjalnikom.

A hibrid vam ne ponuja le tihe in sproščujoče vožnje. Ko bo potrebno, npr. med vožnjo po avtocesti ali ob prehitevanju, vam bo hibridni pogonski sistem 4. generacije zagotovil tudi več kot dovolj moči za izredno odzivnost in dinamiko.

Varnost za vse

Toyota Safety Sense odlikuje vrsta sistemov za aktivno varnost, ki vas, vaše sopotnike in druge udeležence v prometu obvarujejo pred nevarnostmi.

Da bi še bolje spoznali vse prednosti hibrida, vam predlagamo, da mu kar zastavite dodatna vprašanja …

/
Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.