Kako vzdržljive so hibridne baterije?

Vprašajte hibrid Toyota
Mirnost čez celotno življenjsko dobo

Pionirska baterijska tehnologija v hibridih Toyota je zasnovana za celotno življenjsko dobo avtomobila. Ker so vse baterije hibridov Toyota samopolnilne, jih za polnjenje ni treba nikoli priključevati na omrežje. Vse nove hibridne komponente, vključno s hibridno baterijo, imajo Toyotino jamstvo 5 let/100.000 km*.

V sklopu kontrolnih pregledov hibridov Toyota bodo Toyotini tehniki pregledali hibridni sistem in hibridno baterijo vašega vozila, da se prepričajo o njunem odličnem stanju. Če boste pregled opravili vsako leto, bo vaša Toyota upravičena do nadaljnjega Podaljšanega paketa nege hibridne baterije za eno leto/15.000 km*.
*Kar pride prej.

Imate še vedno vprašanja, kot je kako dolgo vzdržijo hibridne baterije? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.