Ali rabljeni hibridi ohranjajo vrednost?

Vprašajte hibrid Toyota
Pomirjujoče visoke vrednosti pri nadaljnji prodaji

Rabljeni hibridi Toyota držijo pomirjujoče dobro ceno. Zahvaljujoč celi paleti prednosti, od nizkih stroškov delovanja in ugodnega hibridnega vzdrževanja do obsežnih jamstev za hibridno baterijo, je preostala vrednost v povprečju 4 % višja kot pri običajnih avtomobilih.

Z gladkim preklapljanjem med čisto električno energijo in učinkovito bencinsko zmogljivostjo hibridi Toyota ne omogočajo le prihrankov goriva in denarja, ampak imajo tudi vodilni položaj v svojih razredih na področju izpustov. Rezultat tega je, da obstajajo številne vladne spodbude, ki gredo v prid hibridnim avtomobilom – od dostopa v območja z nizkimi izpusti do znižanih parkirnin – in zagotavljajo, da njihova vrednost ob nadaljnji prodaji tudi po treh ali štirih letih ostaja visoka.

Imate še vedno vprašanja, podobna temu, ali rabljeni hibridi ohranjajo vrednost? V nadaljevanju boste odkrili odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.