Lahko zaupam hibridni tehnologiji?

Vprašajte hibrid Toyota
Ustvarjeno za vseživljenjsko trajnost

Toyota razvija inovativno samopolnilno hibridno tehnologijo že več kot 20 let. S trenutno, četrto generacijo hibridne tehnologije v Evropi napajamo skoraj vsako drugo prodano vozilo, ta generacija pa služi tudi kot temelj naše nove ponudbe baterijskih električnih Toyot, ki bodo razpoložljive na začetku dvajsetih let tega stoletja.

Pionirska baterijska tehnologija v hibridih Toyota je zasnovana za celotno življenjsko dobo avtomobila. Hibridi nekaterih mehanskih delov, kot so sklopka, alternator in zaganjalnik pravzaprav sploh nimajo, kar še dodatno zmanjša tveganje nepredvidenih stroškov v prihodnosti. In to še ni vse, vse nove hibridne komponente, vključno s hibridno baterijo, imajo Toyotino jamstvo 5 let/100.000 km*.
*Kar se zgodi prej.

Se še vedno sprašujete, ali lahko zaupate hibridni tehnologiji? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.