Je vožnja hibrida zabavna?

Vprašajte hibrid Toyota
Moč, ki poživlja vožnjo

Zahvaljujoč kombinaciji odzivnega bencinskega motorja in zmogljivega električnega motorja je vožnja hibrida Toyota zabavna. Ko pospešujete pri nizki hitrosti, zagotovi električni motor hibrida takojšen sunek navora (oz. vlečne sile), medtem ko pri višji hitrosti ali pri prehitevanju na avtocesti za zadovoljujoče povečanje moči sodeluje z bencinskim motorjem.

S predstavitvijo 2,0-litrskega hibridnega motorja v novi Corolli lahko vozniki zdaj uživajo v še živahnejši vožnji. Nova Corolla Hybrid, ki se za bolj dinamično izkušnjo vožnje zdaj ponaša z večjo zmogljivostjo in prestavnima ročicama na volanskem obroču, pospeši od 0 do 100 km/h v manj kot 8 sekundah. To pa še ni vse – najnovejši hibridi Toyota so zgrajeni na novi Toyotini platformi TNGA, ki omogoča dodatno stabilnost pri vožnji v ovinkih, boljšo vodljivost in večje vozne užitke.

Se še vedno sprašujete, ali je vožnja hibrida zabavna? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.