Je vzdrževanje hibridov drago?

Vprašajte hibrid Toyota
Inovacija, ki se povrne

Zahvaljujoč prednostim našega inovativnega regenerativnega zaviranja se deli, kot so zavorne ploščice, v hibridih Toyota obrabljajo manj, kar se odraža v stroških vzdrževanja, ki so do 5 % nižji.

Električni motor in sestavni deli baterije v hibridu Toyota ne zahtevajo vzdrževanja in so kot preizkušene tehnologije zanesljivejše od zapletenih motorjev z notranjim izgorevanjem. Pravzaprav nekaterih mehanskih delov, kot so sklopka, alternator in zaganjalnik, sploh nimajo, kar še nadalje zmanjša tveganje nepredvidenih prihodnjih stroškov.

Še vedno menite, da je vzdrževanje hibridov drago? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.