So hibridi dragi?

Vprašajte hibrid Toyota
Energija, ki vam prihrani denar

Zahvaljujoč njihovi naraščajoči priljubljenosti, visokim vrednostim ob nadaljnji prodaji in paleti konkurenčnih ponudb financiranja ni nakup hibridov Toyota nič dražji od nakupa primerljivih bencinskih ali dizelskih avtomobilov.

Hibridi Toyota vam denarja ne prihranijo le z manjšo porabo goriva, so tudi precej ugodnejši za servisiranje, kot bi si mislili. Z deli, ki se obrabljajo manj, kot so zavorne ploščice, in ugodnimi paketi storitev so stroški vzdrževanja do 5 % nižji.

Še vedno menite, da so hibridi dragi? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.