Imajo hibridi lahko štirikolesni pogon?

Vprašajte hibrid Toyota
Štirikolesni hibridni pogon za zmogljivost ob vsakem vremenu

Čeprav ima večina hibridov pogon na prednji kolesi, so zdaj za vse, ki potrebujejo dodatne terenske zmožnosti v vseh vremenskih pogojih, v ponudbi tudi hibridi Toyota s pogonom na vsa štiri kolesa. Novi RAV4 Hybrid in Prius AWD letnika 2019 sta opremljena z naprednim sistemom AWD-i, ki je ustvarjen za zagotavljanje precej večje zmogljivosti v zahtevnih okoliščinah in za varno vodljivost na spolzkih podlagah.

Poleg kombiniranega pogona prednjih koles hibridov Toyota s pomočjo bencinskega in električnega motorja imajo modeli, kot je RAV4 Hybrid AWD, dodan drugi, električni motor, ki je nameščen na zadnjem delu vozila in poganja zadnji kolesi. S tem je omogočeno, da se do 30 % navora razporedi na zadnjih kolesih in vozilo lahko tako zanesljivo speljuje na razmehčanih in spolzkih podlagah.

Imate še vedno vprašanja podobna temu, ali imajo hibridi lahko štirikolesni pogon? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.