So hibridi močni?

Vprašajte hibrid Toyota
Močen odziv, ko ga potrebujete

Da vam zagotavljajo odzivnost, ko jo potrebujete, hibridi Toyota gladko preklapljajo med dvema viroma moči – bencinskim in električnim motorjem. Ko pritisnete na plin, električni motor hibridnega avtomobila zagotovi takojšen sunek navora (oz. vlečne sile), medtem ko pri višji hitrosti ali pri prehitevanju na avtocestah v sodelovanju z bencinskim motorjem omogoči veliko več moči.

S predstavitvijo 2,0-litrskega hibridnega motorja v novi Corolli in 2,5-litrskega hibridnega motorja v novem RAV4 so hibridi Toyota zdaj prilagojeni za lahkotno omogočanje še več odzivnosti in moči. Za lažjo predstavo – novi RAV4 Hybrid pospeši od 0 do 100 km/h v pičle 8,1 sekunde, njegov hibridni sistem pa ima vlečno zmogljivost do 1650 kg.

Imate še vedno vprašanja, podobna temu, ali so hibridi močni? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.