Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Zeleni volan

z zeleno Toyoto

Ob petkih popoldan ob 16. uri se zbiramo v različnih mestih po Sloveniji, prirejamo tekmovanje Zeleni volan.

Mesto Toyota, Ljubljana, maj 2017.
Toyotini hibridi prihranijo gorivo, imajo manjše emisije in celo napolnijo svoje baterije, ne da bi jih bilo treba priključiti. Mor da mislite, da se lastni kitakšnih vozil srečujejo z zapleteni mitežavami, vendar drži ravno nasprotno – zasnovana so tako, da vam olajšajo življenje.Voziti hibrid je povsem preprosto, kar lahko preizkusite v Zelenem volanu.
Če želite pokazati, da ravno vi znate najbolje voziti zeleno,da obvladate predvidevanje v prometu, da znate primerno pospeševati in pravočasno zavirati, se lahko prijavite za svoj kraj na https://volan.si/nagradne-igre/107/.
/
/
Namreč v sodelovanju z oddajo Volan in Zavarovalnico Triglav prirejamo tekmovanje Zeleni volan. Ob petkih popoldan ob 16. uri se zberemo v različnih mestih po Sloveniji, se ob tekmovanju zabavamo in vsakič dobimo dva finalista, ki bosta postavila najboljši porabi na začrtani trasi, s čimer si bosta prislužila udeležbo na finalnem dogodku.
Tekmovali boste s Toyoto C-HR in kdor bo znal kar najbolje izkoristiti pomoč električnega motorja, se bo z majhno porabo gotovo uspešno prebil v zaključni del.
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.