Brezplačno preizkusite
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto
Poiščite Toyota partnerja

Zeleni volan

z zeleno Toyoto

Ob petkih popoldan ob 16. uri se zbiramo v različnih mestih po Sloveniji, prirejamo tekmovanje Zeleni volan.

Mesto Toyota, Ljubljana, maj 2017.
Toyotini hibridi prihranijo gorivo, imajo manjše emisije in celo napolnijo svoje baterije, ne da bi jih bilo treba priključiti. Mor da mislite, da se lastni kitakšnih vozil srečujejo z zapleteni mitežavami, vendar drži ravno nasprotno – zasnovana so tako, da vam olajšajo življenje.Voziti hibrid je povsem preprosto, kar lahko preizkusite v Zelenem volanu.
Če želite pokazati, da ravno vi znate najbolje voziti zeleno,da obvladate predvidevanje v prometu, da znate primerno pospeševati in pravočasno zavirati, se lahko prijavite za svoj kraj na https://volan.si/nagradne-igre/107/.
/
/
Namreč v sodelovanju z oddajo Volan in Zavarovalnico Triglav prirejamo tekmovanje Zeleni volan. Ob petkih popoldan ob 16. uri se zberemo v različnih mestih po Sloveniji, se ob tekmovanju zabavamo in vsakič dobimo dva finalista, ki bosta postavila najboljši porabi na začrtani trasi, s čimer si bosta prislužila udeležbo na finalnem dogodku.
Tekmovali boste s Toyoto C-HR in kdor bo znal kar najbolje izkoristiti pomoč električnega motorja, se bo z majhno porabo gotovo uspešno prebil v zaključni del.

Preberite več

Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor o petletnem sodelovanju na področju pospeševanja globalnega prehoda k trajnosti. En hibrid. Eno drevo. En hibrid. Eno drevo. Za vsak prodan Toyotin hibrid bomo posadili novo drevo v okolju, kjer je to najbolj potrebno. Projekt Eko vozni park 2015 Projekt Eko vozni park 2015 Včeraj se je s slavnostno podelitvijo v Smledniku zaključil projekt EKO vozni park 2015 v organizaciji časnika Finance in pod pokroviteljstvom Toyote Adria d.o.o. Prihodnost je prispela v Evropo Prihodnost je prispela v Evropo Evropa pozdravlja novo Toyoto Mirai, prvo serijsko limuzino na svetu s pogonom na gorivne celice.