Toyota Yaris 2017 dosegel varnostno

oceno 5 zvezdic organizacije Euro NCAP

Toyota Yaris 2017, ki je bil predstavljen v letošnjem letu, je dosegel najvišjo varnostno oceno 5 zvezdic na najnovejšem testiranju organizacije Euro NCAP za leto 2017. Ta uspeh jasno dokazuje, da Toyota na prvo mesto postavlja varnost vozil.

• Sistemi aktivne varnosti Toyota Safety Sense so del serijske opreme vseh modelov novega Yarisa
• Paket vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka s samodejnim zaviranjem v sili,
samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, sistem opozarjanja ob menjavi
voznega pasu in asistent za prepoznavanje prometnih znakov*
• Varnostni pasovi na zadnjih sedežih z omejevalniki natezne sile in napenjalniki

Toyota Yaris 2017, ki je bil predstavljen v letošnjem letu, je dosegel najvišjo varnostno oceno 5 zvezdic na najnovejšem testiranju organizacije Euro NCAP za leto 2017. Ta uspeh jasno dokazuje, da Toyota na prvo mesto postavlja varnost vozil.

Toyota v nenehnem postopku izdelovanja še boljših avtomobilov na prvo mesto postavlja varnost, pri čemer zagotavlja, da rezultati naprednih tehnologij ne bi bili na voljo samo v prestižnih modelih z bogato opremo, ampak v vseh modelih. V skladu s tem duhom je sistem Toyota Safety Sense serijsko vgrajen v vseh modelih Yaris 2017.

/

S tem smo zagotovili, da so vsi naši modeli v ponudbi opremljeni s sistemom, ki preprečuje nastanek nezgod oz. zmanjša posledice, če do trka vendarle pride. Paket vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka s samodejnim zaviranjem v sili, samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu in, razen pri modelih s paketom opreme Entry, tudi asistent za prepoznavanje prometnih znakov.

Toyoto Yaris 2017 poleg tega odlikujejo številne dodatne funkcije, ki povečajo varnost potnikov. Varnostni pasovi na zadnjih sedežih imajo omejevalnike natezne sile in napenjalnike; vzglavniki zagotavljajo boljšo zaščito pred nihajnimi poškodbami vratu; prav tako so bile na novo zasnovane zračne zavese. Izboljšan sistem pritrdišč Isofix in dodatne označbe olajšajo nameščanje otroškega sedeža.

»V družbi Toyota verjamemo, da moramo za povečanje varnosti na cesti standardizirati funkcije, ki lahko vozniku pomagajo preprečiti nezgodo ali vsaj zmanjšati njene posledice,« je dejal podpredsednik za prodajo in trženje pri Toyoti Matt Harrison. »Zato je danes skoraj vsak prodani Toyotin avtomobil v Evropi opremljen s sistemom Toyota Safety Sense.«

Več o tej temi

Novi Toyota Yaris GRMN Novi Toyota Yaris GRMN Zaradi izjemne kombinacije moči in preciznosti, ki izvirata iz reli športa, se pri zmogljivi vožnji z Yarisom GRMN počutite, kot da ste eno s cesto. Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Kot se spodobi za eno izmed najdražjih evropskih mest, Toyota v Ženevi predstavlja svojo bogato ponudbo. Od dinamičnega novega modela Yaris, njegove privlačne izvedbe GRMN in radikalnega urbanega konceptnega vozila i-TRIL do najnovejšega energičnega stroja TOYOTA GAZOO Racing – letošnjega mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi oboževalci Toyote ne smejo zamuditi. Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Predstavitev novega modela Yaris 2017 in vozila Yaris GRMN, Toyotine pristne nove športne kombilimuzine Reli na Švedskem: 4. dan Reli na Švedskem: 4. dan Latvala je zmagovalec relija na Švedskem in vodi v prvenstvu Novi vrhunski Yaris Novi vrhunski Yaris Novi vrhunski Yaris predstavljamo na ženevskem salonu Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris V pričakovanju standarda Euro 6c in homologacijskega standarda RDE (Real Driving Emission) pri realnih pogojih vožnje Toyota opremlja vozila Yaris z novim 1,5-litrskim bencinskim motorjem Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Priljubljen model Yaris Trend je dobil dve novi izvedenki. Za ljubitelje prostranega pogleda smo pripravili paket Sky, ki poleg bogate opreme vključuje tudi veliko panoramsko streho ter dodaten paket varnosti. V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V tovarni Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) so izdelali trimilijonto Toyoto Yaris. Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Dvobarvnost (Yaris Bi-TONE) – nov pridih dinamike in elegance. Yaris hibrid Yaris hibrid Toyota je pionir v hibridni tehnologiji, saj smo prvi serijski hibrid predstavili leta 1997. Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Družba TOYOTA Motorsport GmbH (TMG) se bo leta 2017 vrnila v svetovno prvenstvo v reliju (WRC). Toyota Yaris - 15. obletnica Toyota Yaris - 15. obletnica Zasnovan in izdelan je bil, da postane vrhunski avtomobil za vožnjo in življenje v mestu
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.

Povečajo varnost na Toyotini spletni strani in vam zagotovijo osnovne storitve.

Izboljšajo naše storitve z analitiko, pojavnimi spletnimi anketami, splošno učinkovitostjo in spremljanjem.

Shranijo vaše prijavne informacije in izboljšajo uporabniško izkušnjo tako, da si zapomnijo določene izbire.

Omogočajo popolno izkušnjo, evidentirajo strani, ki ste jih obiskali, ali vam ponudijo lokalne storitve v vaši bližini. Pri obisku Toyotinih ali drugih spletnih strani se lahko pojavijo ciljni oglasi.