Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota znova najuspešnejša blagovna znamka v

poročilu društva TÜV za leto 2016

14 Toyotinih modelov se je uvrstilo v prvo deseterico različnih lestvic.

  • 14 Toyotinih modelov se je uvrstilo v prvo deseterico različnih lestvic.
  • Toyota Prius je zasedla drugo mesto v dveh starostnih kategorijah.
  • Močna prevlada med 10–11 let starimi vozili z dokazano zanesljivostjo starejših avtomobilov.
Zdaj je uradno - Toyota je najzanesljivejša blagovna znamka v Nemčiji. S 14 uvrstitvami v najboljšo deseterico je japonska avtomobilska znamka velika zmagovalka v poročilu društva TÜV za leto 2016. Toyota se je celo sedemkrat uvrstila med pet najboljših v različnih starostnih kategorijah. Kot v prejšnjih letih so pri modelih med splošnimi pregledi odkrili izjemno malo okvar.
Toyota Prius spada med najzanesljivejše cestne partnerje, saj je osvojila drugo mesto v kategoriji vozil, starih med šest in sedem let, ter kategoriji med osem in devet let starih vozil. Hibridni pionir je bil v obeh starostnih kategorijah v dobri družbi, saj sta med vozili, starimi med šest in sedem let, peto in šesto mesto osvojila Auris in Yaris.
V kategoriji vozil, starih med osem in devet let, so izvrsten rezultat znamke Toyota dopolnili modeli Corolla Verso na četrtem, RAV4 na šestem, Yaris na sedmem in Corolla na desetem mestu.
V kategoriji vozil starosti med deset in enajst let je Toyota dokazala, da starost ni ovira, kar se tiče zanesljivosti, saj je pet njihovih modelov končalo v prvi sedmerici. Corolla Verso in RAV4 sta si z drugim in tretjim mestom priborila stopničke, na četrtem mestu jima sledi Avensis.
Šesto in sedmo mesto sta si prislužila Corolla in Yaris. Med novejšimi vozili je Toyota dosegla vrhunski rezultat z Yarisom, ki je osvojil deveto mesto med vozili starosti od dveh do treh let.
Za potrebe poročila društva TÜV organizatorji v sodelovanju z avtomobilsko revijo Auto Bild opravijo devet milijonov splošnih pregledov na 233 modelih vozil. Vsakoletna lestvica je dragocen vir informacij za bodoče kupce novih in rabljenih avtomobilov. Poročilo društva TÜV so izdali v petek 6. novembra.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.