Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Toyota je postala TOP-partner

Mednarodnega olimpijskega komiteja

Toyota Motor Corporation (Toyota) je danes objavila sodelovanje z Mednarodnim olimpijskim komitejem (MOK), kot del programa The Olympic Partner (TOP). Sporazum velja do konca leta 2024 v kategoriji mobilnosti.

Sodelovanje so slovesno objavili na slovesnosti v Tokiu, na kateri so bili prisotni tudi predsednik MOK, Thomas Bach, predsedujoči odboru za marketing MOK, Tsunekazu Takeda (predsednik japonskega olimpijskega komiteja), predsednik organizacijskega komiteja olimpijskih in paraolimpijskih iger v Tokiu, Joširo Mori, predsednik Toyote, Akio Toyoda, ter drugi uradniki pri Toyoti in MOK.
Sodelovanje Toyote z olimpijskimi igrami in olimpijskim gibanjem začne veljati nemudoma, Toyoti pa so zagotovljene pokroviteljske pravice na Japonskem v letu 2016. Od leta 2017 pa se bodo Toyotine pravice razširile tudi globalno.
Kategorije izdelkov, ki jih krije Toyotino pokroviteljstvo, so: vozila (vključno z osebnimi vozili, vozili za urbano mobilnost in komercialnimi vozili), storitve prevoza (vključno z vozili in sistemi za varnost na cestah ter podobne storitve) in določeni izdelki za podporo prevozu.
/
Akio Toyoda je komentiral pokroviteljstvo z naslednjimi besedami: »Storili bomo vse, kar je v naši moči, da izpolnimo našo novo vlogo v programu The Olympic Partner in upravičimo zaupanje MOK-a. Dodajanje kategorije mobilnosti v partnerski program TOP je priznanje za celotno našo industrijo. Dovolite nam, da pod olimpijsko zastavo povečamo moč športa, ki povezuje ljudi. Dovolite nam, da ustvarimo boljši svet s promoviranjem športa v olimpijskem duhu prijateljstva, solidarnosti in poštene igre.«
Thomas Bach»MOK želi dobrodošlico Toyoti kot ključnemu partnerju za vprašanja trajnostne mobilnosti na olimpijskih igrah, kot je poudarjeno v Olimpijski agendi 2020, naši strateški mapi za prihodnost olimpijskega gibanja. Na tem področju pa je Toyota vodilna na svetu in partnerstvo kaže, koliko sta MOK in Olimpijsko gibanje usmerjena v prihodnost. Ta sporazum je mejnik v implementaciji Olimpijske agende 2020, saj je bistvo našega sodelovanja trajnostna mobilnost, Toyota pa bo poskrbela za rešitve za celotno olimpijsko gibanje.«
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.