Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Novi vrhunski

Yaris

Na prihajajočem mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi (ki bo potekal med 9. in 19. marcem 2017) bo Toyota razkrila različico novega vrhunskega Yarisa.

Model bo na ogled skupaj z novim Yarisom WRC, ki čaka na svojo prvo dirko na reliju Monte Carlo 19. januarja.
Nova športna različica bo tako prikazala dinamičnost osvežene ponudbe vozil Yaris, ki jo pričakujemo spomladi 2017.
Ob tej priložnosti obveščamo, da bo celotna paleta novega Yarisa uporabljala podobne oblikovne rešitve na sprednjem in zadnjem delu ter imela posodobljeno notranjost vozila.
Novi vrhunski Yaris, opremljen z zmogljivim motorjem z več kot 210 KM in karoserijo s tremi vrati, bo predstavljal vezni člen med različico Yaris WRC Rally in standardno ponudbo modelov Yaris.
Poleg estetskih potez smo uvedli tudi številne tehnične spremembe, zaradi katerih sta se izboljšali skupna udobnost in vodljivost vozila Yaris.
Osvežena ponudba vozil Yaris zajema tudi različico Yaris hibrid.
Yaris hibrid je še naprej edinstven v B-segmentu in predstavlja več kot 40 % skupne prodaje vozil Yaris v Evropi.
/
Brezplačno preizkusite Toyoto

Preberite več

Zgodovinski rezultati za Toyoto Yaris WRC na domačem terenu Zgodovinski rezultati za Toyoto Yaris WRC na domačem terenu Z Esapekko Lappijem, ki je slavil svojo prvo zmago, in Juho Hanninenom na tretjem mestu je imela ekipa prvič dva dirkalnika na zmagovalnih stopničkah. Novi Toyota Yaris GRMN Novi Toyota Yaris GRMN Zaradi izjemne kombinacije moči in preciznosti, ki izvirata iz reli športa, se pri zmogljivi vožnji z Yarisom GRMN počutite, kot da ste eno s cesto. Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Kot se spodobi za eno izmed najdražjih evropskih mest, Toyota v Ženevi predstavlja svojo bogato ponudbo. Od dinamičnega novega modela Yaris, njegove privlačne izvedbe GRMN in radikalnega urbanega konceptnega vozila i-TRIL do najnovejšega energičnega stroja TOYOTA GAZOO Racing – letošnjega mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi oboževalci Toyote ne smejo zamuditi. Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Predstavitev novega modela Yaris 2017 in vozila Yaris GRMN, Toyotine pristne nove športne kombilimuzine Reli na Švedskem: 4. dan Reli na Švedskem: 4. dan Latvala je zmagovalec relija na Švedskem in vodi v prvenstvu Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris V pričakovanju standarda Euro 6c in homologacijskega standarda RDE (Real Driving Emission) pri realnih pogojih vožnje Toyota opremlja vozila Yaris z novim 1,5-litrskim bencinskim motorjem Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Priljubljen model Yaris Trend je dobil dve novi izvedenki. Za ljubitelje prostranega pogleda smo pripravili paket Sky, ki poleg bogate opreme vključuje tudi veliko panoramsko streho ter dodaten paket varnosti. V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V tovarni Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) so izdelali trimilijonto Toyoto Yaris. Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Dvobarvnost (Yaris Bi-TONE) – nov pridih dinamike in elegance. Yaris hibrid Yaris hibrid Toyota je pionir v hibridni tehnologiji, saj smo prvi serijski hibrid predstavili leta 1997. Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Družba TOYOTA Motorsport GmbH (TMG) se bo leta 2017 vrnila v svetovno prvenstvo v reliju (WRC). Toyota Yaris - 15. obletnica Toyota Yaris - 15. obletnica Zasnovan in izdelan je bil, da postane vrhunski avtomobil za vožnjo in življenje v mestu
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.

V REDU