Vznemirljiva nova doba

za Corollo

Nova generacija Toyote kombilimuzine, limuzine in karavana iz segmenta C bo globalno na voljo pod imenom Corolla.

• Ime Corolla bo globalno uporabljeno za novo generacijo Toyotinih modelov v segmentu C. Nova kombilimuzina, limuzina in karavan, ki bodo na evropskem trgu na voljo na začetku leta 2019, bodo zamenjali ime Auris.
• Novo poimenovanje sovpada z uvedbo Toyotine platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) pri vseh različicah modela Corolla. Platforma TNGA bo nadomestila tri dosedanje platforme.
• Vse tri karoserijske različice modela Corolla bodo na voljo z najnovejšo hibridno tehnologijo.
• Corolla je najbolj prodajani avtomobilski model vseh časov. Od premiere leta 1966 je bilo po vsem svetu prodanih že več kot 45 milijonov primerkov.

Nova generacija Toyote kombilimuzine, limuzine in karavana iz segmenta C bo globalno na voljo pod imenom Corolla. Tako bodo ti modeli deležni dodatne prepoznavnosti najbolj prodajanega avtomobila vseh časov. Ime Auris bo umaknjeno z začetkom uradne prodaje nove generacije modela Corolla na začetku leta 2019.

Novo poimenovanje sovpada z uvedbo Toyotine platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) pri vseh različicah modela Corolla. Platforma TNGA bo nadomestila tri dosedanje platforme.

"Inženirstvo in oblikovalska filozofija platforme TNGA vnaša povsem nove dimenzije tudi v novo generacijo Toyotinih modelov v segmentu C. Skupaj s Corollino tradicionalno kakovostjo, trpežnostjo in zanesljivostjo bo kupcem zagotavljala še več emocionalnih vrednot, med katerimi velja še posebej izpostaviti prefinjen dizajn notranjosti in zunanjosti, izjemno vozno dinamiko ter zmogljive in učinkovite hibridne pogonske sklope. Predstavitev novih različic modela v segmentu C je najboljši možni trenutek za ponovno vzpostavitev imena Corolla," je povedal dr. Johan van Zyl, predsednik in direktor Toyote Motor Europe.

Nova Corolla Touring Sports bo premierno predstavljena na avtosalonu v Parizu, ogledati pa si bo mogoče tudi kombilimuzino. Oba modela bosta na voljo s hibridnim pogonskim sklopom.

Več o tej temi

Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Pri Toyota Motor Europe (TME) so objavili, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni Toyota Manufacturing UK (TMUK) v Burnastonu v Derbyshiru v Veliki Britaniji. TMUK-ova enota v Deesidu v severnem Walesu pa bo izdelovala motorje. 50. obletnica Toyote Corolle 50. obletnica Toyote Corolle Leta 2016 je Toyota Corolla dosegla nov izvrsten mejnik, saj najbolj priljubljen avtomobil na svetu praznuje svojo 50. obletnico.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.