Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu

v Ženevi 2017

Predstavitev novega modela Yaris 2017 in vozila Yaris GRMN, Toyotine pristne nove športne kombilimuzine. Svetovna premiera konceptnega vozila i-TRIL, Toyotine vizije za mobilnost v urbanem okolju leta 2030. Celotna ponudba TOYOTA GAZOO Racing, vključno z vozili Yaris WRC, TS050 hibrid in Dakar Hilux.

Toyota bo na prihajajočem mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi (od 7. do 19. marca) predstavila nov model vozila Yaris 2017 skupaj z njegovo športno izvedenko Yaris GRMN. Toyotin razstavni prostor bo gostil tudi svetovno premiero konceptnega vozila i-TRIL in celotno ponudbo TOYOTA GAZOO Racing.
Predstavitev nove, znatno posodobljene palete modelov Yaris bo zaradi bolj dinamične oblike zunanjosti in izboljšane notranjosti še dodatno pripomogla k uspehu Toyotinega malčka s kompaktnim zadkom. Paleta modelov Yaris bo vključevala tudi zmogljivi model Yaris GRMN, na katerega je vplivala in ga navdahnila Toyotina vrnitev na svetovno prvenstvo v reliju v letu 2017 z dirkalnikom Yaris WRC. To bo edina športna kombilimuzina na trgu, ki jo poganja tlačno polnjeni motor – 1,8-litrski motor, ki proizvede več kot 210 konjskih moči.
Še en Toyotin vrhunec v Ženevi bo svetovna premiera konceptnega vozila i-TRIL. To konceptno vozilo, ki ga poganja elektromotor, je razvila družba Toyota Motor Europe (TME) v sodelovanju s Toyotinim oblikovalskim studiem ED² v Nici. Odlikujejo ga številni inovativni vidiki Toyotinih raziskav v smeri še boljših in vznemirljivejših okolju prijaznih rešitev za mobilnost. Konceptno vozilo i-TRIL vključuje sedežno postavitev »ena plus dve«, tehnologijo aktivnega nagibanja in zmožnost samodejnega delovanja ter predstavlja primerno alternativo vozilom segmenta A in B, drugim izdelkom EV in motornim kolesom za tiste, ki želijo uživati tudi v vožnji pri majhnih hitrostih v urbanem okolju.
Nenazadnje pa si bo na Toyotinem razstavnem prostoru mogoče ogledati tudi celotno ponudbo vozil TOYOTA GAZOO Racing. Toyota s sodelovanjem v izredno zahtevnih razredih, kot so Svetovno prvenstvo v reliju FIA (WRC), Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) in reli Dakar, premika meje svojih vozil v težnji po izdelovanju še boljših avtomobilov.
Toyotina tiskovna konferenca bo v torek, 7. marca, ob 12.30 v hali 4.
Brezplačno preizkusite Toyoto

Preberite več

Zgodovinski rezultati za Toyoto Yaris WRC na domačem terenu Zgodovinski rezultati za Toyoto Yaris WRC na domačem terenu Z Esapekko Lappijem, ki je slavil svojo prvo zmago, in Juho Hanninenom na tretjem mestu je imela ekipa prvič dva dirkalnika na zmagovalnih stopničkah. Novi Toyota Yaris GRMN Novi Toyota Yaris GRMN Zaradi izjemne kombinacije moči in preciznosti, ki izvirata iz reli športa, se pri zmogljivi vožnji z Yarisom GRMN počutite, kot da ste eno s cesto. Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Toyota na avtomobilskem salonu v Ženevi 2017 Kot se spodobi za eno izmed najdražjih evropskih mest, Toyota v Ženevi predstavlja svojo bogato ponudbo. Od dinamičnega novega modela Yaris, njegove privlačne izvedbe GRMN in radikalnega urbanega konceptnega vozila i-TRIL do najnovejšega energičnega stroja TOYOTA GAZOO Racing – letošnjega mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi oboževalci Toyote ne smejo zamuditi. Reli na Švedskem: 4. dan Reli na Švedskem: 4. dan Latvala je zmagovalec relija na Švedskem in vodi v prvenstvu Novi vrhunski Yaris Novi vrhunski Yaris Novi vrhunski Yaris predstavljamo na ženevskem salonu Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris Nov 1,5-litrski bencinski motor za Yaris V pričakovanju standarda Euro 6c in homologacijskega standarda RDE (Real Driving Emission) pri realnih pogojih vožnje Toyota opremlja vozila Yaris z novim 1,5-litrskim bencinskim motorjem Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Yaris Trend v dveh novih izvedenkah; Sky in Fresh. Priljubljen model Yaris Trend je dobil dve novi izvedenki. Za ljubitelje prostranega pogleda smo pripravili paket Sky, ki poleg bogate opreme vključuje tudi veliko panoramsko streho ter dodaten paket varnosti. V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V čem se trimilijonta Toyota Yaris razlikuje od prve? V tovarni Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) so izdelali trimilijonto Toyoto Yaris. Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Yaris 2016 je še elegantnejši in privlačnejši Dvobarvnost (Yaris Bi-TONE) – nov pridih dinamike in elegance. Yaris hibrid Yaris hibrid Toyota je pionir v hibridni tehnologiji, saj smo prvi serijski hibrid predstavili leta 1997. Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Toyota Motosport se vrača v svetovno prvenstvo v reliju Družba TOYOTA Motorsport GmbH (TMG) se bo leta 2017 vrnila v svetovno prvenstvo v reliju (WRC). Toyota Yaris - 15. obletnica Toyota Yaris - 15. obletnica Zasnovan in izdelan je bil, da postane vrhunski avtomobil za vožnjo in življenje v mestu
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.

Povečajo varnost na Toyotini spletni strani in vam zagotovijo osnovne storitve.

Izboljšajo naše storitve z analitiko, pojavnimi spletnimi anketami, splošno učinkovitostjo in spremljanjem.

Shranijo vaše prijavne informacije in izboljšajo uporabniško izkušnjo tako, da si zapomnijo določene izbire.

Omogočajo popolno izkušnjo, evidentirajo strani, ki ste jih obiskali, ali vam ponudijo lokalne storitve v vaši bližini. Pri obisku Toyotinih ali drugih spletnih strani se lahko pojavijo ciljni oglasi.