Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota na mednarodnem avtomobilskem salonu

v Ženevi 2017

Predstavitev novega modela Yaris 2017 in vozila Yaris GRMN, Toyotine pristne nove športne kombilimuzine. Svetovna premiera konceptnega vozila i-TRIL, Toyotine vizije za mobilnost v urbanem okolju leta 2030. Celotna ponudba TOYOTA GAZOO Racing, vključno z vozili Yaris WRC, TS050 hibrid in Dakar Hilux.

Toyota bo na prihajajočem mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi (od 7. do 19. marca) predstavila nov model vozila Yaris 2017 skupaj z njegovo športno izvedenko Yaris GRMN. Toyotin razstavni prostor bo gostil tudi svetovno premiero konceptnega vozila i-TRIL in celotno ponudbo TOYOTA GAZOO Racing.
Predstavitev nove, znatno posodobljene palete modelov Yaris bo zaradi bolj dinamične oblike zunanjosti in izboljšane notranjosti še dodatno pripomogla k uspehu Toyotinega malčka s kompaktnim zadkom. Paleta modelov Yaris bo vključevala tudi zmogljivi model Yaris GRMN, na katerega je vplivala in ga navdahnila Toyotina vrnitev na svetovno prvenstvo v reliju v letu 2017 z dirkalnikom Yaris WRC. To bo edina športna kombilimuzina na trgu, ki jo poganja tlačno polnjeni motor – 1,8-litrski motor, ki proizvede več kot 210 konjskih moči.
Še en Toyotin vrhunec v Ženevi bo svetovna premiera konceptnega vozila i-TRIL. To konceptno vozilo, ki ga poganja elektromotor, je razvila družba Toyota Motor Europe (TME) v sodelovanju s Toyotinim oblikovalskim studiem ED² v Nici. Odlikujejo ga številni inovativni vidiki Toyotinih raziskav v smeri še boljših in vznemirljivejših okolju prijaznih rešitev za mobilnost. Konceptno vozilo i-TRIL vključuje sedežno postavitev »ena plus dve«, tehnologijo aktivnega nagibanja in zmožnost samodejnega delovanja ter predstavlja primerno alternativo vozilom segmenta A in B, drugim izdelkom EV in motornim kolesom za tiste, ki želijo uživati tudi v vožnji pri majhnih hitrostih v urbanem okolju.
Nenazadnje pa si bo na Toyotinem razstavnem prostoru mogoče ogledati tudi celotno ponudbo vozil TOYOTA GAZOO Racing. Toyota s sodelovanjem v izredno zahtevnih razredih, kot so Svetovno prvenstvo v reliju FIA (WRC), Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) in reli Dakar, premika meje svojih vozil v težnji po izdelovanju še boljših avtomobilov.
Toyotina tiskovna konferenca bo v torek, 7. marca, ob 12.30 v hali 4.
Brezplačno preizkusite Toyoto

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.