Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Toyota

v Frankfurtu

Na prihajajočem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu (od 15. do 16. septembra za novinarje, od 19. do 27. septembra za javnost) bosta na Toyotinem razstavnem prostoru prevladovali dve tematiki. Prva je vztrajna širitev ponudbe Toyotinih hibridnih vozil, druga pa je nadaljevanje predstavitve in demokratizacija tehnologije aktivne varnosti Toyota Safety Sense.

Očitna zvezda Toyotinega razstavnega prostora bo novi Prius, ki bo v Frankfurtu doživel evropsko premiero. Avtomobilski sejem bo tudi priložnost za evropsko premiero novega hibridnega RAV4 in za globalno premiero drugega Toyotinega konceptnega hibridnega križanca Toyota C-HR.
Toyota nadaljuje uvajanje tehnologij Toyota Safety Sense v vse svoje modele in druga različica sistema, ki bo predstavljena v Frankfurtu, bo med obstoječe funkcije1 dodala tudi sistem za prepoznavanje pešcev in radarski tempomat.
Toyotina tiskovna konferenca bo v torek, 15. septembra ob 12:45 na Toyotinem razstavnem prostoru v dvorani št. 8.
1Sistem za zaznavanje nevarnosti trčenja, sistem opozarjanja na zapustitev voznega pasu, sistem za zaznavanje prometnih znakov in sistem samodejnega vklopa/izklopa žarometov z dolgim snopom.
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.