Brezplačno preizkusite
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto
Poiščite Toyota partnerja

Naša

Eko zgodba

V sodelovanju s časnikom Finance drugo leto organiziramo družinski dogodek Moja eko zgodba.

Naša eko zgodba
To da Toyota skrbi za okolje ni nič novega. Zavzemamo se za stalno zmanjševanja vpliva našega poslovanja na svet okrog nas, pri čemer dosledno prvi predstavljamo tehnologije, izdelke in načine dela, ki so prijaznejši do okolja ter koristijo celotni družbi že od samega začetka.
/
Tudi ni nič novega, da se združujemo s podobno mislečimi in da se zavedamo, da so dejanja tista, ki štejejo. Zato nadaljujemo zgodbo s časnikom Finance in organiziramo v soboto, 10. junija družinski dogodek posvečen ekologiji v idiličnem okolju hotelaLambergh.
Namen projekta je nasvetna vsebina s področja eko življenjskega sloga na različnih področjih, od avtomobilizma do prehrane, kozmetike…Na dogodek, ki je brezplačen, potekajo prijave preko spletne prijavnice. Program bo vključeval tudi pester izbor aktivnosti, tako za starše kot za otroke in na ta način omogočil dan izobraževalno-zabavne narave.

Preberite več

Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor o petletnem sodelovanju na področju pospeševanja globalnega prehoda k trajnosti. En hibrid. Eno drevo. En hibrid. Eno drevo. Za vsak prodan Toyotin hibrid bomo posadili novo drevo v okolju, kjer je to najbolj potrebno. Projekt Eko vozni park 2015 Projekt Eko vozni park 2015 Včeraj se je s slavnostno podelitvijo v Smledniku zaključil projekt EKO vozni park 2015 v organizaciji časnika Finance in pod pokroviteljstvom Toyote Adria d.o.o. Prihodnost je prispela v Evropo Prihodnost je prispela v Evropo Evropa pozdravlja novo Toyoto Mirai, prvo serijsko limuzino na svetu s pogonom na gorivne celice.