Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Naša

Eko zgodba

V sodelovanju s časnikom Finance drugo leto organiziramo družinski dogodek Moja eko zgodba.

Naša eko zgodba
To da Toyota skrbi za okolje ni nič novega. Zavzemamo se za stalno zmanjševanja vpliva našega poslovanja na svet okrog nas, pri čemer dosledno prvi predstavljamo tehnologije, izdelke in načine dela, ki so prijaznejši do okolja ter koristijo celotni družbi že od samega začetka.
/
Tudi ni nič novega, da se združujemo s podobno mislečimi in da se zavedamo, da so dejanja tista, ki štejejo. Zato nadaljujemo zgodbo s časnikom Finance in organiziramo v soboto, 10. junija družinski dogodek posvečen ekologiji v idiličnem okolju hotelaLambergh.
Namen projekta je nasvetna vsebina s področja eko življenjskega sloga na različnih področjih, od avtomobilizma do prehrane, kozmetike…Na dogodek, ki je brezplačen, potekajo prijave preko spletne prijavnice. Program bo vključeval tudi pester izbor aktivnosti, tako za starše kot za otroke in na ta način omogočil dan izobraževalno-zabavne narave.
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.