Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Auris zgodbe

Auris Touring Sports Hybrid

Vozite se varčneje, odgovorneje in ceneje so zapisali v mediju Siol.

»Kolesa se zanesljivo in varčno vrtijo tudi onkraj dizelskega sveta«
Velika večina ljudi je do novosti precej zadržana. Sploh ko govorimo o osebnih stvareh, med katere spada tudi družinski avtomobil. Avto predstavlja nekakšno statusno-finančno izkaznico družine. Navade se spreminjajo in poleg dizelskih vozil, se ljudje vedno bolj odločajo tudi za okolju prijazna vozila.
»Tudi Slovenci smo na vozni park pričeli gledati drugače, bolj ekonomsko in manj čustveno. Zmernost in preudarnost pri porabi vplivata na kakovost našega življenja in na okolje,v katerem živimo in delamo.Nove tehnologije vas lahko presenetijo, tako z uglajenostjo, uporabnostjo kot tudi s stanjem na bančnem računu. Hibridni auris je lep primer, da se kolesa lahko poceni vrtijo tudi onstran dizelskih kratic.«
/
»V dobrih 15 letih je Toyotin hibrid pripravljen na vlogo prve violine v družinski garaži«
Toyota se s konkretnim in uporabnim avtomobilom želi lotiti težave onesnaževanja okolja in energijske učinkovitosti. S prodajo preko 7 milijonov hibridnih vozil, smo privarčevali preko 15 milijard litrov goriva.
»Hibridni pogon je dodelan in uspešno izpolnjuje poslanstvo. Dela in pika.». S hibridnim pogonom v C segmentu vozil, smo se približali kupcem, saj je Toyota Auris Touring Sports »všečen avto, s prostornim karavanskim zadkom narejen po meri aktivne družine.«
/
»Ugodna cena in okoljska odgovornost sta močna argumenta«
V mediju Siol zapišejo, da sta dva močna argumenta v prid nakupu hibridnega Aurisa, poraba goriva in nižji stroški lastništva. Porabo pod 4,5 litrov goriva na prevoženih sto kilometrov pa zavidajo tudi tekmeci z dizelskim agregatom. Nižje emisije C02 in trdih delcev prispevajo k čistejšem okolju v katerem bodo bivali naši otroci. (velja omeniti predvsem manj zelo strupenih dušikovih oksidov).
Auris Touring sports hibrid se ponaša tudi s tiho in uglajeno vožnjo ter nizkimi stroški vzdrževanja. Hibridna vozila nimajo jermenov, sklopk, zaganjalnika, alternatorja. Počasneje se obrabijo zavorne ploščice in diski. Prihranek tekom življenjskega cikla vozila pri 14 letih in približno 210.000 prevoženih kilometrih lahko znaša do 6990 eur.
Velik prtljažni prostor je po meri družine, kar je adut »družinskega ekologa«. Auris touring sports hybrid je drugačen, poseben avtomobil, ki nudi uglajeno in varčno vožnjo, vožnja z njim je prav tako manj stresna.
/
Celoten članek si lahko ogledate tukaj.

Poizvedite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.