Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Auris z največ

prevoženimi km

Zapeljite se med prvimi z novim Aurisom.

Toyota razvija vozila v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in zanesljivosti. Kakovost je način življenja. Želimo, da se v svojem vozilu počutite samozavestno, in verjamemo, da ste prevozili že veliko km ter je za vami veliko izletov, potovanj in zanimivih dogodivščin z vašo najljubšo Toyoto. Auris je bil prvič predstavljen na našem tržišču leta 2007 in ima veliko zadovoljnih lastnikov.
Ker slovimo po tem, da s svojo Toyoto lahko brezskrbno prevozite tisoče in tisoče kilometrov, vas vabimo, da sodelujete v natečaju, kjer iščemo lastnika/lastnico z največ prevoženimi km pri Toyoti Auris.
Ima vaša Toyota Auris za seboj veliko izletov, službenih poti in potovanj? Sporočite nam, koliko prevoženih kilometrov ima vaš Auris. Posnemite fotografijo in kratko izjavo o vašem vozilu. Posredujte nam zanimivo dogodivščino, pesem ali video o vašem Aurisu. Najbolj zanimive zgodbe bomo objavili na naši spletni strani in družbenih omrežjih, zmagovalca pa čaka presenečenje.
Natečaj traja do 11. junija, 14. junija pa bomo objavili zmagovalca na naši spletni strani in družbenih medijih. Bodite med prvimi in se zapeljite z novim Aurisom, ki junija prihaja v prodajne salone.

Poizvedite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.