Toyota Slovenija

prevoznik 15. evropskega prvenstva

V Laškem je med 26. septembrom in 05. oktobrom 2017 potekalo 15. evropsko prvenstvo v namiznem tenisu za športnike invalide.

V Laškem je med 26. septembrom in 05. oktobrom 2017 potekalo 15. evropsko prvenstvo v namiznem tenisu za športnike invalide. Tekmovanje v posamični in ekipni konkurenci je postreglo z vrhunskim namiznim tenisom, s kolajnami se je okitilo 26 držav. Največ, po 11, so jih osvojili Turčija, Poljska in Francija; sledita Ukrajina in Velika Britanija z 10 odličji. Največ zlatih kolajn ima Ukrajina (5), Turčija štiri. Po vsaj eno zlato je osvojilo 10 udeleženk.

Celoten dogodek je potekal v izjemno pozitivnem vzdušju, ki so ga družno ustvarili tekmovalci, gledalci in seveda neumorni organizatorji.

/

Svoj delež k celotnem mozaiku je prispevala tudi Toyota Slovenija, ki je bila s svojimi hibridnimi vozili uradni prevoznik prvenstva. Kensuke Tsuchiya, novi predsednik uprave Toyota Adria, pa je bil eden izmed podeljevalcev odličij.

"Namizni tenis je s svojo dinamiko izjemno atraktiven šport. Športniki invalidi pa so izjemne osebnosti, so utelešenje človeške volje, pozitivizma in so nam vsem v navdih. Prav zato nam je v ponos, da smo lahko prispevali svoj delež k temu prekrasnemu športnemu dogodku," je povedal Tsuchiya San.

Toyota Slovenija je tudi partner Olimpijskega komiteja Slovenije in Paraolimpijskega komiteja Slovenije. Na globalni ravni pa je Toyota eden izmed glavnih pokroviteljev olimpijskih iger v Tokiu 2020, kjer bodo s svojimi vozili predstavili vizijo brezemisijske množične mobilnosti v prihodnosti.

Več o tej temi

Toyota C-HR – The Night That Flows Toyota C-HR – The Night That Flows Da bi proslavili začetek prodaje novega modela Toyota C-HR, so Milla Jovovich in igralska zasedba znanih evropskih obrazov zaigrali v edinstvenem interdisciplinarnem gledališču v gibanju – prvim te vrste!