Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Yaris 2016

je še elegantnejši in privlačnejši

Evropska prodaja Yarisa že štiri leta raste. Yaris je tudi povečal svoj tržni delež v avtomobilskem segmentu B s 4,1 % na načrtovanih 6,6 %.

Model s polnim hibridnim pogonom trenutno predstavlja več kot 35-odstotni delež evropske prodaje in po pričakovanjih naj bi se ta delež še povečal.
Vključitev sistema Toyota Safety Sense junija 2015 je Yaris ponesla na sam vrh tega avtomobilskega razreda, če ocenjujemo aktivno in pasivno varnost. Z inovativno integrirano varnostno tehnologijo bo v ponudbi Toyote Yaris zavel svež veter.
Različice s prenovljenimi paketi opreme so po vsej Evropi na voljo od januarja 2016. Na voljo so nove drzne barve, oblazinjenje visoke kakovosti in elegantna končna obdelava oblazinjenja pri vseh modelih.
Dvobarvnost (Yaris Bi-TONE) – nov pridih dinamike in elegance
Dvobarvna različica temelji na paketu opreme SOL in ponuja kombinacijo biserno bele, platinasto bronaste ali barcelonsko rdeče zunanjosti s kovinsko črno obdelavo strehe, stebričkov A, zunanjih ogledal, zgornjega sprednjega odbijača in sprednjega roba pokrova motorja.
Dvobarvna notranjost s črnim stropom, ki se ujema z zunanjo barvo strehe, ponuja tri ekskluzivne barvne sheme: popolnoma črno, toplo sivo ali sivo z mehkim prehajanjem barv.
S tremi novimi dvobarvnimi različicami je Toyota kupcem ponudila možnost, da sami ustvarijo svoj edinstven Yaris.
Oprema je na voljo pri modelih 1,33 Dual VVT-i in 1,4 D-4D ter modelu s hibridnim pogonom.
Yaris Bi-TONE je bil prvič predstavljen na salonu v Frankfurtu, sedaj pa je naprodaj tudi v Sloveniji. Različica z motorjem 1,33 VVT-i je na voljo od 12.950 EUR dalje. 
Brezplačno preizkusite Toyoto

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.