Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Yaris 2016

je še elegantnejši in privlačnejši

Evropska prodaja Yarisa že štiri leta raste. Yaris je tudi povečal svoj tržni delež v avtomobilskem segmentu B s 4,1 % na načrtovanih 6,6 %.

Model s polnim hibridnim pogonom trenutno predstavlja več kot 35-odstotni delež evropske prodaje in po pričakovanjih naj bi se ta delež še povečal.
Vključitev sistema Toyota Safety Sense junija 2015 je Yaris ponesla na sam vrh tega avtomobilskega razreda, če ocenjujemo aktivno in pasivno varnost. Z inovativno integrirano varnostno tehnologijo bo v ponudbi Toyote Yaris zavel svež veter.
Različice s prenovljenimi paketi opreme so po vsej Evropi na voljo od januarja 2016. Na voljo so nove drzne barve, oblazinjenje visoke kakovosti in elegantna končna obdelava oblazinjenja pri vseh modelih.
Dvobarvnost (Yaris Bi-TONE) nov pridih dinamike in elegance
Dvobarvna različica je osnovana na paketu opreme SOL in ponuja kombinacijo biserno bele, platinasto bronaste ali barcelonsko rdeče zunanjosti s kovinsko črno obdelavo strehe, stebričkov A, zunanjih ogledal, zgornjega sprednjega odbijača in sprednjega roba pokrova motorja.
Dvobarvna notranjost s črnim stropom, ki se ujema z zunanjo barvo strehe, ponuja tri ekskluzivne barvne sheme: popolnoma črno, toplo sivo ali sivo z mehkim prehajanjem barv.
S tremi novimi dvobarvnimi različicami je Toyota kupcem ponudila možnost, da sami ustvarijo svoj edinstven Yaris.
Oprema je na voljo na 1,33 Dual VVT-i in 1,4 D-4D motorjem in na modelu s hibridnim pogonom.
Yaris Bi-TONE je bila prvič predstavljena na salonu v Frankfurtu, sedaj pa je na prodaj tudi v Sloveniji. Različica s 1,33 VVT-i motorjem je na voljo od 12.950 EUR dalje. 
Brezplačno preizkusite Toyoto
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.