Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Podelitev nagrad

Reader's Digest Trusted Brand 2016

Raziskava o zaupanju blagovnim znamkam se v Sloveniji izvaja že 10 leto zapored. Toyota je prejela nagrado na področju varovanja okolja, na kar smo izjemno ponosni.

Sproščeno vzdušje na odru kluba v Cankarjev domu in v dvorani je ustvaril voditelj prireditve Jure Godler, za glasbo je poskrbela spektakularna Marina Martensson, gost presenečenja pa je bil samuraj Branko Ristić.
Osrednji cilj raziskave, ki  jo organizira revija Reader's Digest po vsem svetu že šestnajsto leto, je odkriti, katerim blagovnim znamkam Evropejci najbolj zaupamo; katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke, najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja ter najbolj zaupanja vredne osebnosti.
V Sloveniji je v raziskavi Trusted Brand 2016 sodelovalo 7.400 naključno izbranih slovenskih naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja.
V kategorijah TV-voditelj, radijski voditelj, glasbenik, poslovnež in športnik so izbirali, katera je najbolj zaupanja vredna osebnost v Sloveniji.

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.