Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

S Toyoto in MetOdo

za boljši naš planet

Čeprav smo ponosni na svoj sloves inovatorja na področju okoljskih tehnologij, smo prepričani, da lahko dosežemo še veliko več. Pripravili smo niz večjih izzivov, ki jih želimo doseči do leta 2050. Z njimi bi zagotovili pozitivne koristi za okolje, medtem ko bi presegli nični vpliv na okolje.

Pozitivne koristi za okolje smo začeli uresničevati tudi skozi lokalne aktivnosti in s sodelovanjem z blagovnimi znamkami, ki razmišljajo podobno kot mi.

Tako smo se letos pridružili enemu največjih družbeno odgovornih projektov, Gremo v hribe, kateremu se je letos pridružila Toyota in s katerim skupaj skrbimo za trajnostni razvoj družbe in okolja. V sklopu največjega pohodniškega projekta smo sadili drevesa in tako pripomogli k ohranjanju biotske raznovrstnosti.
/
Z družbeno odgovornostjo nadaljujemo in za vsak prodani hibrid sadimo drevesa. Poleg vseh pozitivnih aktivnosti, ki jih je prineslo sodelovanje v projektu Gremo v hribe, smo veseli, da smo se združili s partnerji kot je Pivovarna Laško in blagovno znamko Oda, ki je podprla širjenje Toyotinih hibridov, okolju prijaznih avtomobilov. Vsak novi lastnik hibrida bo namreč prejel šest plastenk izvirske vode Oda in zvezek Metode Skovik, ki naše najmlajše izobražuje in spoznava z bogastvom naših gozdov.

V čast in v ponos nam je, da skupaj pišemo zgodbo, ki skrbi za naše okolje.
/
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.