Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyotin gozd:

En hibrid. Eno drevo.

Toyota Adria d.o.o. za vsak prodan hibrid zasadi novo drevo v okolju, kjer je to najbolj potrebno. Zasadili smo Toyotin gozd v okolju, kjer je žled uničil precejšnje število dreves.

En hibrid. Eno drevo.:
  • V sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije smo zasadili večje število dreves v okolici Ljubljane;
  • namen zasaditve Toyotinega gozda je na najučinkovitejši način približati širši populaciji našo skrb za okolje in aktivno podpirati in pospeševati razvoj kvalitetne in zdrave življenjske kulture;
  • območje bomo spremljali in po potrebi opravili tudi čistilne akcije, izobraziti pa želimo tudi najmlajše o pomenu gozda in različnih drevesnih vrstah ter o varovanju okolja;
  • Vsako drevo bo last enega naših novih lastnikov hibridnih vozil, drevesa bodo označena z lesenimi ploščicami z imenom in priimkom stranke, njim pa bomo v zameno posredovali tudi zahvalno kartico za nakup hibrida in obvestilo, da smo v njihovem imenu posadili eno drevo.
/
Brezovica pri Ljubljani, 6. oktober 2016
Toyota Adria d.o.o. in njeni zaposleni so danes kravate in poslovne obleke zamenjali za pohodniška oblačila in čevlje. Zasadili smo večje število dreves v okolici Ljubljane v sklopu projekta »En hibrid. Eno drevo«. Za vsak prodan hibrid bomo tudi v prihodnje zasadili drevo in se na ta način zahvalili svojim kupcem, ki so z nakupom hibrida ravnali družbeno odgovorno.


Toyota Adria d.o.o. v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije sledi skupni ključni točki, trajnostnemu razvoju družbe s poudarjeno skrbjo za biotsko raznovrstnost.

/
Direktor Toyota Slovenije, Primož Tiringar:
“Na tovrstne projekte smo v Toyoti še posebej ponosni in obljubljamo, da današnja akcija ne bo enkraten dogodek, temveč bomo za saditev dreves skrbeli kontinuirano ter si prizadevali, da čim več strank navdušimo za nakup hibridov ter posledično zasadimo tudi veliko dreves”
/
Dušan Prašnikar, predstavnik PZS:
“V smernicah delovanja Planinske zveze Slovenije imamo poudarjeno spoštovanje in odgovornost do gorskega sveta in celotne narave. Sajenje dreves na uničenih gozdnih površinah je skupni doprinos k ohranjanju narave in njene biotske raznovrstnosti in veseli nas sodelovanje z organizacijami s sorodnimi nameni. “

Bodite tudi vi družbeno odgovorni in prispevajte k zmanjšanju ogljičnega odtisa. Vabljeni v Toyotin gozd.
/
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Hibrida

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.