Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota Road Show

Vozimo se iz mesta v mesto

Novo mesto - Murska Sobota - Izola - Ljubljana - Ptuj - Celje - Nova Gorica - Kranj - Maribor. Predstavljamo Toyotine hibride. Spoznavamo z legendarnimi Toyotinimi terenci. Poskrbimo za naše najmlajše. Sodelujemo v nagradni igri.

Po Murski Soboti smo se s Toyotinim Road Showom odpravili v Krško in nadaljevali s testnimi vožnjami, predstavitvijo vozil, poslikavo obraza za naše najmlajše, nagradno igro in kvizom…
Na Toyota Road Showih predstavljamo celotno paleto Toyotinih vozil, od najmanjšega Ayga do legendarnega Land Cruiserja, Hiluxa in vseh hibridnih različic. Klepetamo s Toyotinimi prodajnimi svetovalci in našimi ambasadorji, kot sta Dejan Zavec in Miran Stanovnik. Organiziramo tekmovanja. Predvsem pa se imamo lepo.
/
Spoznavajte in odkrivajte skupaj z nami, zakaj je Toyota vodilna v hibridni tehnologiji, zakaj so Toyotina terenska vozila legendarna, zakaj slovi po kakovosti in zanesljivosti…
Naslednjo soboto, 5.11 pa prihajamo v Novo mesto. Vabljeni, da se nam pridružite!

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.