Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Toyota Road Show

Vozimo se iz mesta v mesto

Novo mesto - Murska Sobota - Izola - Ljubljana - Ptuj - Celje - Nova Gorica - Kranj - Maribor. Predstavljamo Toyotine hibride. Spoznavamo z legendarnimi Toyotinimi terenci. Poskrbimo za naše najmlajše. Sodelujemo v nagradni igri.

Po Murski Soboti smo se s Toyotinim Road Showom odpravili v Krško in nadaljevali s testnimi vožnjami, predstavitvijo vozil, poslikavo obraza za naše najmlajše, nagradno igro in kvizom…
Na Toyota Road Showih predstavljamo celotno paleto Toyotinih vozil, od najmanjšega Ayga do legendarnega Land Cruiserja, Hiluxa in vseh hibridnih različic. Klepetamo s Toyotinimi prodajnimi svetovalci in našimi ambasadorji, kot sta Dejan Zavec in Miran Stanovnik. Organiziramo tekmovanja. Predvsem pa se imamo lepo.
/
Spoznavajte in odkrivajte skupaj z nami, zakaj je Toyota vodilna v hibridni tehnologiji, zakaj so Toyotina terenska vozila legendarna, zakaj slovi po kakovosti in zanesljivosti…
Naslednjo soboto, 5.11 pa prihajamo v Novo mesto. Vabljeni, da se nam pridružite!
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.