Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Hokejska zveza Slovenije

odslej z eko Toyoto

9. februarja smo v Ljubljani uradno predali vozila Hokejski zvezi Slovenije. HZS s svojimi idejami o trajnostni mobilnosti sledi Toyoti.

»Veseli smo, da lahko pomagamo slovenskemu športu, da temu okolju tudi sami dodamo neko vrednost. Naši otroci so navdušeni nad hokejem, veseli nas, da bodo zdaj Toyote vozili tudi risi oziroma vodstvo HZS,« je med drugim ob predaji avtomobilov povedal regionalni vodja prodaje, Gašper Picelj.
Hokejska zveza Slovenije pri svojem delovanju sledi smernicam za trajnostno in okolju prijaznejšo rabo energije Mednarodne hokejske zveze. Slednje so bile tudi vodilo vodstvu slovenske krovne hokejske organizacije pri sklenitvi dogovora o pokroviteljstvu s podjetjem Toyota Slovenija, ki je v ta namen risom v enoletno uporabo predalo tri vozila znamke Toyota.
/
/
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.