Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota partner projekta

»Gremo v hribe«

Projekt »Gremo v hribe« je že tradicionalen ter spodbuja zdrav način življenja in preživljanja prostega časa. Letos se je organizatorjem priključila Toyota kot nov partner.

Prvi pohod je potekal v soboto, 14. maja. Navkljub dežju je na Planinski dom na Mrzlici prišlo več kot 400 neustrašnih pohodnikov. S pelerinami in dežniki so vse do popoldneva na vrh hodili planinci, med njimi tudi številni otroci.
Za animacijo otrok tudi letos skrbi Metoda Skovik s svojimi ustvarjalno-izobraževalnimi delavnicami. Nismo pa pozabili niti na starše. Tudi za njihovo animacijo in dobro počutje je poskrbljeno.
/
Ker smo družbeno odgovorni in skrbimo za trajnostni razvoj družbe in okolja, bomo med projektom »Gremo v hribe« tudi sadili drevesa. Zaradi minulih vremenskih razmer je veliko območij v Sloveniji s polomljenimi in poškodovanimi drevesi. Za njihovo odstranjevanje skrbijo gozdarji in društva, Toyota pa bo poskrbela za ohranjanje biotske raznovrstnosti. Na pomoč so nam priskočili tudi Planinska zveza Slovenije in Metoda Skovik.
Tako sta minulo soboto Toyota, ki s hibridnim vozilom prispeva znatno manj emisij kot običajni avtomobili, in Metoda Skovik skupaj posadili rdečelistno bukev. »Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu,« je s pametjo začinila sajenje bukve in zbrane pozvala, da tudi sami po svojih najboljših močeh skrbijo za mati naravo.
Kot pri Toyoti, ki sedaj za vsak prodani hibrid posadi eno drevo. (»En hibrid. Eno drevo.«)
/
Storimo nekaj novega in koristnega zase in za naš planet. Kot Toyota, ki že od leta 1997 skrbi za trajno mobilnost in je pionir na področju hibridne tehnologije. Hibridi so del eko življenja, letos smo predstavili novo Toyoto Prius. Skupno je na svetu že več kot 8 milijonov zadovoljnih lastnikov Toyotinih hibridnih vozil. 
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.