Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

TOYOTA na EKOnova Rally

Slovenija

EKOnova Rally Slovenia bo potekal med 30. marcem in 2. aprilom 2016 v Avstriji in Sloveniji. Tekmovalci bodo morali opraviti z enajstimi točnostnimi in eno spretnostno vožnjo. Skupna dolžina EKOnova Rally Slovenija bo okoli 1.000 kilometrov, prevozili pa bodo tudi nekaj najlepših gorskih prelazov.

Tekmovalce bodo razvrstili v tri kategorije:
  • Produkcijska električna vozila za vsakdanjo rabo
  • Hibridna električna vozila
  • Ostala vozila na alternativni pogon
Posebna kategorija pa je tudi Toyota Youth Cup, kjer bodo tekmovali mladi vozniki s Toyotinimi hibridnimi vozili. Pred tem jih bodo izobrazili o varčni vožnji in na pot bodo krenili z vsem potrebnim znanjem.
Toyota bo na tekmovanju sodelovala s petimi hibridnimi vozili ter skrbela za promocijo hibridne tehnologije in sproščene vožnje z nizkim odtisom škodljiv emisij. Upamo, da se bodo tekmovalci odrezali z dobrimi rezultati in da bodo doživeli »užitek v vožnji« ter prispevali k nižjim emisijam v prestolnici in na Bledu.
Brezplačno preizkusite Toyoto
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.