Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota pokrovitelj 11. dm

teka za ženske

Park Tivoli bo ponovno v znamenju tekačic. 28. maja se bo na tekmo po parku Tivoli in okolici podalo okoli 10.000 tekačic, ki se bodo pomerile na 10 in 21 km dolgi progi. Najmlajši bodo ponovno tekli na Oskarjevem teku, po dogodku pa bo poskrbljeno za druženje in zabavo.

Za nami je 11. dm tek za ženske, 28. 5. je več kot 8000 tekačic okupiralo park Tivoli in njegovo okolico. »Rumena reka« tekmovalk je bila polna smeha, dobre volje in pozitivne energije skozi celotno prireditev. Po končanem teku so ob spremljavi skupine Čuki dolgo prepevale in plesale, Toyota pa je poskrbela za dodatno animacijo otrok.
Ob koncu prireditve smo izmed vseh tekmovalk izžrebali Samantho Berginc, ki je v trajno last prejela yaris hibrid.
/
Toyota se ponovno pridružuje množični prireditvi kot avtomobilski partner in bo poskrbela za varčno vožnjo s Toyoto Yaris Hibrid. Yaris Hibrid je ravno pravšnje vozilo za vožnjo po mestu in okolici. Je prav okreten in dinamičnega videza, vožnja z njim je zabavna in sproščena.
Poleg tega poskrbimo tudi za boljši jutri naših otrok, saj se yaris hibrid ponaša z nizkimi emisijami in ničelnimi trdimi delci.
/
Po končanem teku bomo izmed vseh tekmovalk izžrebali nagrajenko, ki bo yaris hibrid prevzela v trajno last.
dm tek bo kot vsako leto poprej dobrodelne narave, letos zbiramo sredstva za Pediatrično kliniko v Ljubljani.

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.