Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Lastniki starih Coroll, pozor:

Pokažite svojo staro legendo

Toyota letos praznuje že 50. leto obstoja Corolle. Ob tem jubileju razkrivamo tudi novi model Corolle. Ker Corolla ni ena sama, postavite ob bok novi tudi svojo »staro legendo«.

Pisalo se je leto 1966, ko je Toyota proizvedla svojo prvo Corollo in tako postavila mejnik v avtomobilski industriji.  Dolgih 50 let je tako Corolla najbolj prodajan avtomobil na svetu.
Da bi obeležili Corollinega abrahama v slogu, vabimo vse lastnike, ki v svojih garažah skrbno hranite svoje stare Corolle, da se nam pridružite na velikem dogodku, namenjenem Corollinemu jubileju in predstavitvi čisto novega Corollinega modela.
/
Kdo se lahko prijavi:
Prijavi se lahko vsak, ki ima vsaj 10 ali več let staro Corollo v še vedno dobrem stanju.
/
Kaj pa prireditev:
Prireditev bo namenjena novinarjem, ki si bodo lahko ogledali novo Corollo in občudovali njene starejše različice. Prireditev bo potekala v sredini avgusta.
/
Kaj imate vi od tega?
Ponosno lahko predstavite svojo staro lepotico, ki jo bomo na naše stroške globinsko očistili in spolirali. Poleg tega vam na testno vožnjo odstopimo čisto novo Corollo.
/
Kako se prijavite:
Prek elektronske pošte info@toyota.si nam pošljite: ime in priimek, telefonsko številko, e-naslov, naslov, fotografije avtomobila in letnik avtomobila.
/
Rok prijave:
15. 8. 2016
 
Ponosni smo na svojo Corollo, ki nas razveseljuje že 50 let. Bodite del te zgodbe tudi vi. 
Se vidimo kmalu!

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.