Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Sodelovanje Toyote in DM na 10. DM teku za ženske

»Spet polna energije«

Toyota Adria z veseljem podpira tradicionalni DM tek za ženske. Prireditev bo 30. Maja 2015 v parku Tivoli v Ljubljani. Tek letos praznuje okroglo obletnico, saj ga bodo organizirali že destič.

DM tek je že dobro poznana in uveljavljena prireditev, sodelujejo pa lahko tudi otroci na t.i. Oskarjevem teku. Tako se prireditve vsako leto udeležijo družine, ki spodbujajo dame, dekleta in mamice, da dosežejo dober rezultat.
Toyota Adria podpira prireditev tudi zaradi dobrodelne in okoljske note. Toyota že s svojimi hibridnimi vozili skrbi za nizke emisije in nizek ogljični odtis, družbena odgo-vornost pa je ena izmed temeljnih vrednot Toyote. Zato smo se z veseljem odzvali pobudi, da podpremo takšno prireditev, ki skrbi za promocijo zdravega življenja, skrbi za ločevanje in zmanjšanje števila odpadkov ter ima humanitarno noto.
Vsi organizatorji bomo tako poskrbeli, da bomo ločevali in zmanjšali število odpadkov, promovirali zdravo življenje, zdravo prehrano ter okolju prijazen način transporta. Prireditelji bodo zbrane plastične zamaške predali v humanitarne namene.
Toyota bo na prireditvi poskrbela tudi za presenečenje in podelila hibridno Toyoto yaris ter malega Ayga dvema izžrebankama v trajno last. Sodelujte tudi na naši Face-book strani in se potegujte za prijetne nagrade. Bodite polni energije v the pomladnih dneh.
Za več o prireditvi kliknite tukaj.
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.