Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Si.mobil z novimi Toyotami

skrbi za čistejši zrak v Sloveniji

Toyota Lovše in Si.mobil sklepata trdnejše sodelovanje na področju dobave in vzdrževanja njihovega voznega parka.

Družba Si.mobil je prevzela v uporabo 15 novih vozil Toyota Auris, ki so jih skrbno izbrali na osnovi voznih navad njihovih uporabnikov in so popolnoma v skladu z njihovo filozofijo Re.misli, v okviru katere si aktivno prizadevajo zmanjšati okoljski odtis. 
Glede na specifike v vožnji so se odločili za optimalno kombinacijo vozil tako z dizelskim kot s hibridnim pogonom, katerih odlika je zelo nizka poraba, nizki vzdrževalni stroški ter izredno nizki izpusti emisij. Odlična uporabniška izkušnja v preteklosti je služila kot osnova za nadgradnjo dosedanjega sodelovanja v partnerstvo Si.mobil-ALD-Toyota Lovše, s katerim računajo na popolno brezskrbnost nad močno posodobljenim voznim parkom tudi v prihodnje.
/
O podjetju Si.mobil:
Si.mobil d.d. je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji uporabnikom svoje storitve predstavil marca 1999. Z njegovim vstopom na trg se je začela razvijati konkurenca na slovenskem telekomunikacijskem trgu.
Cene storitev in mobilnih aparatov so se začele zniževati, kakovost je rasla in mobilna telefonija je postala dostopna vsem uporabnikom. Danes je Si.mobil med uporabniki prepoznan kot operater, ki nudi kakovostne storitve, vredne svoje cene. Uporabnikom je kot prvi v Sloveniji predstavil in ponudil storitve GPRS, WAP in MMS.
Kot prvi slovenski operater in med prvimi v Evropi je omogočil hiter prenos podatkov preko tehnologije EDGE, kasneje pa je ponudil tudi širokopasovni mobilni internet preko lastnega omrežja UMTS/HSDPA. Leta 2012 je Si.mobil prvi v Sloveniji ponudil storitve v omrežju LTE, v 2014 je prvi vzpostavil LTE-A, trenutno pa s tehnologijo LTE pokriva že več kot 78 % slovenskega prebivalstva.
Ob koncu leta 2014 je 419 zaposlenih skrbelo za zagotavljanje storitev 681.515 uporabnikom. Družba Si.mobil je za svoje uspešno poslovanje pridobila tudi številne nagrade in certifikate, na področju usklajevanja poklicnega in družinskega življenja denimo certifikat Družini prijazno podjetje.
Velik ugled podjetje uživa tudi med iskalci zaposlitve, ki so Si.mobil prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Si.mobil je leta 2013 vnovič prejel priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij, velik ugled pa uživa tudi blagovna znamka Si.mobil, ki je prejela mednarodno priznano nagrado Superbrands.
O podjetju AC Lovše:
AC Lovše d.o.o., družinsko podjetje s 65-letno tradicijo servisiranja motornih vozil, je v zadnjih 20 letih najbolj poznano po uradnem zastopništvu vozil znamke Toyota, kateri so pred tremi leti dodali še prodaja in servisiranje znamke VW. Podjetje danes zaposluje 30 ljudi s širokim naborom znanja.
AC Lovše si je z dvema sodobnima prodajno-servisnima salonoma, v Domžalah in Kranju, ustvarilo zaupanja vredno ime tako v javnosti kot med poslovnimi partnerji. S svojimi storitvami pokriva celotno gorenjsko regijo in velik del osrednjeslovenske. Vizija je postati vodilno družinsko podjetje na področju kakovostnih storitev v avtomobilski panogi.
Posebnost podjetja: Doživljenjska garancija na vse storitve ter 10-letno jamstvo na vozila. Za več informacij obiščite spletno strano.

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.