Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota na 52. salonu

v Beogradu

Toyota na letošnjem avtomobilskem salonu v Beogradu na razstavnem prostoru v dvorani 1 prikazuje trenutno ponudbo modelov v Srbiji. Poleg aktualnih modelov so predstavljeni tudi prilagojeni paketi opreme in atraktivni finančni pogoji za nakup. Salon je odprt do nedelje, 29. Marca 2015.

Na salonu sta razstavljena dva modela Aygo: Aygo x-play in posebna izdaja Aygo x-cite v oranžni barvi. Yaris je predstavljen v različicah opreme Sol, Sol panoramic in Sport Plus.
Toyotino ponudbo modelov v segmentu C predstavljata Auris in Auris Touring Sports, legendarno Corollo pa je moč videti v paketih opreme Terra in Style. Razstavljeni so tudi Avensis 2.0 D-4D Elegant, Verso 1.6 D-4D Style, kakor tudi športna terenska vozila, Rav4, Land Cruiser in Hilux.
/
Posebna sejemska ponudba "Toyota - še nikoli tako dostopna" (“Toyota na dohvatu ruke”) poleg posebnih cen za modela Yaris in Corolla vključuje tudi financiranje Toyota z 0-odstotnimi obrestmi za modele Yaris, Corolla, Auris, Rav4 in Verso.
/
Na novinarski konferenci je novi direktor Toyote Srbija, Miladin Vrbaški, izjavil: »Od začetka prodaje prve hibridne Toyote Prius leta 1997 je Toyota prodala že več kot 7,3 milijona hibridnih vozil po vsem svetu. Danes smo v Srbiji le korak od dostave 33 vozil na hibridni pogon, ki jih bodo vozili visoki predstavniki oblasti. Čeprav gre za manjši del skupne donacije japonske vlade, so to vozila, ki s svojimi zmogljivostmi in okolju prijaznimi lastnostmi spodbujajo k širši uporabi takšnih vrhunskih, čistih tehnologij.«
/
Tako sta na posebnem delu prostora "I love Hybrid" razstavljena dva hibridna modela, Prius in Yaris hibrid, v posebni izdaji opreme Black & Red. Prius je najbolj prodajan hibridni model na svetu, medtem ko hibridni Yaris predstavlja tretjino vseh Yarisov, prodanih v Evropi.

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.