Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Toyota spremljevalno vozilo na

obalnem maratonu

27. septembra bo v Kopru tradicionalni obalni maraton. Toyota Center Jereb bo z RAV4 poskrbel za uglajeno spremstvo tekmovalcev.

Udeleženci lahko izbirajo med tremi različno zahtevnimi trasami, zato je maraton primeren za vse okuse in stopnje pripravljenosti, dogodek pa bosta spremljala tudi brezplačni mini maraton za najmlajše in pester animacijski program z letošnjo novostjo, Istrsko tržnico.
/
Asfaltne trase potekajo po čudovitem zaledju slovenske Istre. Salinera (17 km) je primerna predvsem za družine, trasi Zavarovalnica Maribor (48 km) in Bicikel.com (64 km) pa za različno pripravljene rekreativce. Najdaljša trasa ima več kot 1000 višinskih metrov, zato bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne.
Start udeležencev vseh treh tras je ob 10. uri pri Taverni na Pristaniški ulici, kjer je tudi osrednje prizorišče dogodka.
Prijave in več informacij na: www.obalnimaraton.si
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.