Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Boštjan Bajc zmagovalec

hibridnega izziva

7. maja smo na idilični lokaciji Posestva Trnulja v Črni vasi organizirali zaključni dogodek hibridnega izziva »Kako premagati Dejana Zavca v dveh rundah«.

Prvi krog je potekal v območjih lokalnih Toyotinih prodajalcev, kjer so tekmovalci na različnih trasah dosegli porabo od 1,9 do 4,0 l/100 km.
Na finalnem dogodku je sodelovalo 9 finalistov, med njimi zgolj ena ženska predstavnica, ki so se pomerili v varčni vožnji s Toyoto Auris TS hibrid po v naprej določeni trasi (Posestvo Trnulja–Črna vas–Podpeč–Ig–Ižanska cesta–Črna vas–Posestvo Trnulja). Skupaj so prevozili 24,6 km, upoštevati so morali cestnoprometne predpise in niso smeli ovirati prometa s prepočasno vožnjo.
/
Rezultati porabe so nas presenetili, saj so bili vsi nižji od normne porabe goriva, ki znaša 3,7 l/100 km.
Zmagovalec izziva je Boštjan Bajc, ki je dosegel odličen rezultat in premagal Dejana Zavca s porabo 2,5 l/100 km. Tudi sam je bil presenečen nad rezultatom, vrednostni bon za 1000 EUR pa mu je predal regionalni direktor za prodajo, Gašper Picelj.
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.