Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi E-novice Sestavite svojo Toyoto

Boštjan Bajc zmagovalec

hibridnega izziva

7.5. smo na idilični lokaciji Posestva Trnulja, v Črni vasi, organizirali zaključni dogodek hibridnega izziva« Kako premagati Dejana Zavca v dveh rundah«.

Prvi krog je potekal v območjih lokalnih Toyotinih prodajalcev, kjer so tekmovalci na različnih trasah dosegli porabo med 1.9-4.0 l/100 km.
Na finalnem dogodku je sodelovalo 9 finalistov, med njimi zgolj ena ženska predstavnica, ki so se pomerili v varčni vožnji s Toyoto Auris TS hibrid po v naprej določeni trasi (Posestvo Trnulja-Črna vas-Podpeč-Ig-Ižanska cesta-Črna vas-Posestvo Trnulja). Skupaj so prevozili 24.6 km , upoštevati so morali cestno prometne predpise in niso smeli ovirati prometa s prepočasno vožnjo.
/
Rezultati porabe so nas presenetili, saj so vsi nižji od normne porabe goriva, ki znaša 3.7 l/100 km.
Zmagovalec izziva je Boštjan Bajc, ki je  dosegel odličen rezultat in premagal Dejana Zavca s porabo 2.5 l/100 km. Tudi sam je bil presenečen nad rezultatom, vrednostni bon za 1000 EUR pa mu je predal regionalni direktor za prodajo Gašper Picelj.
/
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.