Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

TOYOTA sodelovala na

Dnevu odprtih vrat Kobilarne Lipica

14. septembra 2014 je bil v Lipici prav poseben dan. Več kot 10.000 obiskovalcev je obiskalo galo prireditev, TOYOTA pa je predstavila vso svojo prodajno paleto vozil Toyota kakor tudi prestižne blagovne znamke Lexus. Zvezda razstavnega prostora je bil novi AYGO.

Lipica je vir naše nacionalne identitete in znak, ki nam kaže pot: naprej, ponosno, iskrivo in pogumno, kot lipicanci,« je dejal častni pokrovitelj Dneva Kobilarne Lipica, predsednik Konjeniške zveze Bogomir Vnučec v svojem nagovoru obiskovalcem Dnevu Kobilarne Lipica.

/

Dodal je še, da sta Lipica in lipicanec dragoceni izjemi v času novih izzivov, konstantnih sprememb, zunanjega blišča in notranje praznine: »Upam in želim, da bosta še dolgo uživala podporo obiskovalcev in vseh, ki vplivajo na pogoje dela Kobilarne Lipica.«

/

Toyota je zaradi svojih okoljskih vrednot in zanimivega dodatnega programa dogodek podprla kot pokrovitelj na Dnevu odprtih vrat in poskrbela za dodatno popestritev. Vsi obiskovalci so občudovali barvni izbor novega AYGA, najbolj pogumni pa so se tudi slikali poleg vozila.S svojim japonskim kotičkom, kjer smo predstavili delavnice origamija, japonske umetnosti pisanje-kaligrafije in delavnice sušija , pa smo obiskovalcem približali japonsko kulturo in poskrbeli, da so obiskovalci odšli z dogodka z novo izkušnjo. TOYOTA se je z igrivo ponudbo in svežim ter dinamičnim videzom novih vozil, testnimi vožnjami predstavila širši javnosti.

/
Zaradi pozitivnega odziva in množice obiskovalcev, ki so s prireditve navkljub dežju v popoldanski uri odšli z nasmehom na obrazu, pa želimo, da bi naslednje leto ponovno sodelovali na takšni prireditvi.
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.