Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

TOYOTA pokrovitelj

KK Union Olimpija

Ljubljanska Union Olimpija je na današnjem medijskem dnevu v Stožicah pred začetkom sezone 2014/2015 predstavila tudi sodelovanje z novim pokroviteljem kluba podjetjem Toyota Center Ljubljana.

Ljubljanska Union Olimpija je na današnjem medijskem dnevu v Stožicah pred začetkom sezone 2014/2015 predstavila tudi sodelovanje z novim pokroviteljem kluba podjetjem Toyota Center Ljubljana, ki bo edinemu letošnjemu predstavniku Slovenije v evropskih košarkarskih pokalih priskrbel vrhunski vozni park. Podjetje Toyota Center Ljubljana, ki je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Toyota, se lahko pohvali z najboljšo ponudbo in servisom vozil Toyota v Sloveniji. Odlikuje jih prijaznost osebja, dostopnost in inovativne rešitve, ki najbolj ustrezajo kupcem.

Več o Toyoti
Toyota, ki že od leta 1937 izdeluje vozila, je danes največja japonska tovarna in prva po velikosti na svetu. Podjetje izdeluje vozila v kar 43 tovarnah po celem svetu vse od Japonske, Avstralije, Portugalske, ZDA, JAR in Velike Britanije. Na domačem trgu dosegajo 50-odstotni delež prodanih avtomobilov.
V prodajni paleti ima podjetje skoraj 30 modelov osebnih, terenskih in luksuznih vozil. V zadnjem času Toyota daje poseben poudarek na hibridni tehnologiji pogona, saj ima vodilno vlogo pri razvoju in izdelavi okolju prijaznih vozil. Prodajna paleta podjetja Toyota je izjemno pestra, saj vsebuje avtomobile vseh razredov.
Poleg znamke Toyota podjetje izdeluje tudi luksuzne limuzine in terenskih vozil najvišjega razreda pod imenom Lexus. O množični proizvodnji in uspešnosti prodaje priča dejstvo, da je najbolje prodajan avtomobil na svetu Toyota Corolla.
/
Matevž Zupančič, direktor Uniona Olimpije: »Veseli nas, da smo med svoje partnerje in pokrovitelje pridobili Toyota Center Ljubljana, ki bo v prihodnji sezoni skrbel za vozni park našega kluba. Gre za uglednega partnerja in blagovno znamko, ki pa ne bo skrbel le za varen in udoben transport, pač pa skušal razveseljevati in nagrajevati tudi obiskovalce naših tekem v Stožicah.«
Gregor Mauko, direktor Toyota Centra Ljubljana: »Igralci Uniona Olimpije, ki nastopajo v regionalni ligi ABA in EuroCupu, si zaslužijo vrhunski vozni park. Veseli nas, da smo lahko del družine pokroviteljev Uniona Olimpije, ki je najbolj prepoznaven slovenski brand v športu.«
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.