Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

TOYOTA sodelovala na

5. Eko maratonu v Mariboru

14. septembra je potekal že 5. EKO MARATON v Mariboru.

Prireditev je bila lani ocenjena kot najboljša športna prireditev v letu 2013, zato so bila pričakovanja pred letošnjim 5. EKO MARATONOM visoka. Na žalost jo je malo zagodlo vreme, ki je v soboto razočaralo kolesarje, saj so zaradi poplav cestišč prireditev odpovedali, nedelja pa je tekačem prizanesla z vremenom. Na prireditvi se je več kot 2.000 tekačev pomerilo v preizkušnji na 10 in 21 km.

TOYOTA je kot uradni prevoznik prireditve poskrbela, da so imeli obiskovalci prireditve dodatni izziv, slediti povsem novi Toyoti, AYGU, ki navduši z igrivim, dinamičnim videzom in personalizacijo po željah posameznika. Poseben čar maratona, tek po središču mesta in za tako privlačnim vozilom, je bil veliko lažji, več kot 2.000 tekačev  je v cilj priteklo z nasmehom na obrazu in željo, da naslednje leto še izboljšajo svoje osebne rekorde.
/
Toyota je s svojim pooblaščenim partnerjem Štajerskim avto domom na Trgu Leona Štuklja poskrbela za zabavo in obiskovalce navdušila z zabavnim spremljevalnim programom.
/

Preberite več

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.