1. About us
  2. Newsroom
  3. Hilux
Izberite
Izberite

Spoznajte neustrašno legendo

Spoštovani,

Toyota je že pred več kot pol stoletja predstavila prvi poltovornjak Hilux. Pravzaprav se je takrat rodila legenda. Od takrat je Hilux obiskal vse najbolj odročne kotičke našega planeta. In se vedno brez težav vrnil nazaj domov.

Hilux je sploh prvo vozilo, ki je osvojilo severni in južni pol. Vozil je tudi po tropskih džunglah, vulkanih, saharskem pesku, alpskih skalah ... Med vsemi skrajnostmi, ki jim je bil priča, je več kot 100 stopinj temperaturne in več kot 5000 metrov višinske razlike. Zato ni presenetljivo, da ga vozijo ga avanturisti, ekologi, gasilci, reševalci ...

Hilux je dobesedno neuničljivo vozilo. O tem so se prepričali tudi snovalci legendarne oddaje Top Gear. Hiluxa, ki je imel že več kot 300.000 prevoženih kilometrov, so hoteli sistematično uničiti. A jim ni uspelo.

Nepremagljivost je v njegovi naravi. Že od leta 1968 pooseblja trpežnost, vzdržljivost in mogočnost. V dobrega pol stoletja so izdelali že več kot 18 milijonov primerkov. In tudi za njih drži rek: "Ne vemo, kako dolgo se lahko vrti njegov motor. To bomo lahko povedali, šele ko se bo zaustavil prvi."

Spoznajte najbolje prodajani poltovornjak na svetu, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu. Če želite še več brezskrbnosti, je na voljo tudi jamstvo Toyota Relax, na podlagi katerega lahko vašemu Hiluxu zagotovite kar 10 let jamstva.