Kolekcija Toyota

Kakovost, inovacije in mobilnost so vrednote, ki predstavljajo osrčje znamke Toyota. V tem duhu so zasnovani tudi izdelki naše najnovejše kolekcije oblačil in dodatkov. V pisani paleti izdelkov bodo svoj najljubši kos našli tako ponosni lastniki vozil Toyota kot tudi strastni navijači ekipe TOYOTA GAZOO Racing.

Kolekcija Toyota GAZOO Racing

Kolekcija TOYOTA GAZOO Racing je namenjena ljubiteljem avtomobilskega dirkanja, bencinskih hlapov in adrenalina. Navijačem naših ekip, ki nastopata v reli seriji WRC in na vztrajnostni seriji WEC, so na voljo številni izdelki, s katerimi bodo na unikaten način izžarevali pripadnost našim barvam. Izbirajo lahko med majicami, jaknami, kapami in drugimi različnimi dirkaškimi dodatki.

Olimpijska in paralimpijska kolekcija

Kot ponosni partner enemu izmed najbolj plemenitih in humanih gibanj vam želimo približati duh olimpizma in paralimpizma. Na voljo so majice, jakne, torbe in številni dodatki, ki izžarevajo partnerstvo korporacije Toyota z olimpijskimi in paralimpijskimi igrami.

Odkrijte kolekcijo

Kolekcija Toyota Lifestyle

Kolekcija Toyota Lifestyle ponuja izdelke, ki jih vsak voznik avtomobila Toyota potrebuje na poti in v vsakdanjem življenju. V pisani paleti boste našli številne izdelke, ki jih odlikujejo kakovost, trpežnost in atraktiven izgled. V njih se boste lahko podali na izlet, potovanje, ali počitnice. Predvsem pa boste na izviren način izkazovali pripadnost znamki Toyota.

 

Odkrijte kolekcijo

Za več informacij in naročilo izbranih artiklov se obrnite na pooblaščenega partnerja toyotinih vozil.